Een team

Posthumus en Partners heeft een goed opgeleid en gemotiveerd team. Valse bescheidenheid is ons vreemd. Wij hebben per slot van rekening hard gestudeerd om expert te worden in ons vakgebied. En doen dat nog steeds om die kennis op peil te houden en uit te breiden. Een oogst aan certificaten en diploma’s is dan ook het resultaat. 

Fokke Posthumus

Eigenaar en adviseur zakelijke verzekeringen. Inventariseert, maakt en adviseert verzekeringsanalyses op maat. Zorgt ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw (bedrijfs)risico’s. Klantgericht, deskundig, gedreven, ervaren en een gezonde dosis noordelijke nuchterheid. 

Van 1995 tot 2007 in dienst bij grote verzekeraars. In 2007 gestart met Posthumus & Partners. Bachelor Commerce and marketing, in bezit van Assurantie A en diverse vakdiploma’s. Om onafhankelijkheid te waarborgen is hij Register Makelaar in Assurantiën en lid van de testcommissie bij de Stichting Assurantie Registratie om nieuwe toetreders te examineren. 

Privé: getrouwd en vader van twee kinderen. Gek van auto’s .

Gwendolyn de Boer - de Groot

Relatiebeheerder zakelijk en particulier en schadebehandelaar. U kunt bij haar terecht met verzekeringsvragen, het melden van een schade of andere zaken. Vrolijk, punctueel, toegewijd. Ruime ervaring in het verzekeringsvak. Toegewijd aan klanten en collega’s. In bezit van diverse vakdiploma’s. Haalt het onderste uit de kan voor onze klanten!

Privé: getrouwd en moeder van een zoon. Watersportliefhebber.

Sylvia Linker

Relatiebeheerder zakelijke verzekeringen. Beheert uw bedrijfsverzekeringen zeer zorgvuldig. Nuchter, ter zake kundig, Friezin. Jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt. Bachelor Bank- en Verzekeringswezen, in bezit van Assurantie A.

Privé: woont samen, twee kinderen. Hardlopen, fitness en Friese paarden.

Ingrid Visser

Relatiebeheerder particuliere en zakelijke verzekeringen. Ingrid heeft meer dan 20 jaar op diverse assurantiekantoren in de regio gewerkt en is dan ook een zeer ervaren allrounder te noemen. In het bezit van diverse vakdiploma’s. Deze goedlachse inwoonster van Doezum regelt uw zaken punctueel en toegewijd. 

Privé: woont met haar kinderen in Doezum. Hobby’s: lezen, wandelen en gezellig met vrienden iets ondernemen.