Onze werkwijze

Het al dan niet verzekeren van uw bedrijfsrisico’s begint met een goed advies. Daarom werken wij altijd aan de hand van een gestructureerd stappenplan.

Kennismaken

Elke samenwerking begint met een eerste ontmoeting, een eerste indruk. Wij leren u graag kennen en onderzoeken samen met u of er een goede basis kan zijn voor een duurzame en mooie samenwerking. Deze kennismaking kan plaatsvinden in uw bedrijf, bij u thuis of bij ons op kantoor.

Analyseren

Begrijpen wat er speelt binnen uw onderneming of uw privésituatie, daar besteden wij in deze fase tijd aan. Wij inventariseren, analyseren en wisselen informatie met u uit.

Rapportage en advies

Alle verzamelde informatie en indrukken die wij hebben opgedaan komen samen in ons advies. Dit kan bestaan uit een combinatie van preventie, risico’s overdragen, aanpassen van leveringsvoorwaarden of risico’s afdekken door te verzekeren. Voor u op maat gemaakt dus! Dit merkt u direct.

Nazorg en beheer

Hier begint het eigenlijk pas echt en merkt u het verschil. Wij bekijken periodiek uw situatie en passen desgewenst uw verzekeringspakket aan zodat uw pakket altijd aansluit bij de risico’s die u privé of zakelijk loopt.

Schade? Ook dan staan wij aan uw kant. Wij ondersteunen u bij schade: van het invullen van een schadeformulier tot en met het contact met verzekeraars en (contra)experts.